Суич EDIMAX GS-1016, 16 портов, Gigabit, за монтиране в шкаф

Hover on above image to view it large

Още изгледи

Суич EDIMAX GS-1016, 16 портов, Gigabit, за монтиране в шкаф

Продуктов номер: EDIM-GS-1016v2

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: Неналичен

185,90 лв.

Бърз преглед

Суич EDIMAX GS-1016, 16 портов, Gigabit, за монтиране в шкаф

Детайли

GS-1016 e 16-портов гигабитов мрежов суич, пригоден за монтаж в комуникационен шкаф, създаден да разширява връзката в една средна или голяма мрежова среда. Включвайки планки за монтаж в комуникационен шкаф, размерът от 19 инча пасва идеално на всеки офис или сървърно помещение. Суичът е превъзходен избор за увеличаване на Вашата мрежа с гарантирана сигурност и по-силна производителност.

Откриване на неактивни връзки: Когато мрежово устройство е изключено и/или е засечена неактивна връзка, свойството за регулиране на потребленитето автоматично редуцира енергийното потребление. Консумацията на електроенергия на суича динамично се регулира в съответствие със статуса на връзката и броя на активните мрежови устройства.

Отчитане дължината на кабела: Устройствата, снабдени с това свойство, автоматично отчитат дължината на свързания мрежов кабел и регулират потреблението на електроенергия в съответствие с това. Колкото по-къс е свързания кабел, толкова по-малко ток харчи суича.

Поддържа Auto-Negotiation (Автоматично съставяне на връзката)

Всеки порт на GS-1016 може автоматично да разпознае дали свързаното устройство работи на 10Mbps, 100Mbps, Gigabit, на пълен дуплекс или на полу-дуплексен режим. GS-1016 може да регулира скоростта и типа на предаване в зависимост от това.

Поддържа Non-blocking Wire Speed
GS-1016 приема и изпраща пакети безпроблемно с технологията Non-blocking wire-speed, осигуряваща пълната скорост, поддържана от жичната среда. Всеки порт на GS-1016 поддържа скорост до 2000Mbps в режим на пълен дуплекс едновременно. Тези свойства дават възможност за използване на пълния капацитет на мрежата и Ви позволяват да използвате мрежата си безпроблемно при високоскоростни натоварвания.

Безвентилаторен дизайн

Безвентилаторният дизайн осигурява тиха работна среда в малките и средни офисни пространства, затова GS-1016 е перфектното решение за малкия и среден бизнес.

Допълнителна информация

Производител EDIMAX
Размер на таблица с MAC адреси 8K
Захранване 100 до 240V/AC, 50 до 60Hz
Брой портове 16 x RJ-45
Размери 441 × 131 × 44
Гаранционен срок (месеца) 24
Климатици