За нас

РУТЕР БГ е онлайн магазин, който предлага богат асортимент от мрежови продукти - рутери, комутатори, безжични точки за достъп, трансивъри, мрежови адаптери и аксесоари от реномирани марки.

Ние Ви предлагаме лесен и удобен начин да закупите подходящите за Вас продукти на атрактивни цени. Предимството да пазарувате от нашия интерактивен магазин е, че може да поръчвате желаните от Вас продукти по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на страната.

За да си спестите време винаги може да разгледате нашите неустоими оферти от Вашия телефон, таблет, лаптоп или компютър.

Нашият сайт Ви предоставя удобството да сравнявате характеристиките на различни продукти, да сортирате продуктите по марка, цвят и категория, за да изберете идеалното решение за Вас.

Това което ни различава е, че магазинът предлага голям избор от продукти на цени, достъпни за всеки джоб и не прави компромиси с бързото и качествено обслужване на своите клиенти. За да задоволи оптимално Вашите нужди ние се стреми да усъвършенства продуктовия асортимент и да Ви предложим най-доброто!

Нашият екип е винаги на разположение и добре информиран, за да Ви даде нужната информация относно състоянието на всеки продукт, който Ви интересува. За Ваше удобство Ви предлагаме няколко начина да се свържете с нас – чрез телефонен номер 0700 20002 понеделник-петък от 9:00 до 17:00 ч., като ни изпратите имейл на адрес sales@computermarket.bg или като зададете директно Вашите въпроси чрез формата за контакт в нашия сайт.

Целта на РУТЕР БГ е да Ви накара да се чувствате напълно удовлетворени от направения от Вас избор. Свържете се с нас и се уверете в удобството да пазарувате онлайн!

 

www.router.bg е онлайн магазин на Компютър Маркет ЕООД

Адрес по регистрация:
гр. София, ул. Самоковско шосе No 1
Търговски офис:
гр. Бургас, пл. Царица Йоанна 11-13
ДДС №: BG200823637
Първа инвестиционна банка АД
IBAN: BG09FINV91501017261274

Магазин за компютри гр.Бургас

площад Царица Йоанна №11-13,
Бизнес Център "Бриз" партер 
Телефон : 070020002