Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps

Hover on above image to view it large

Още изгледи

 • Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps
 • Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps
 • Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps
 • Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps
 • Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps
 • Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps

Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps

Продуктов номер: ASUS-RT-AC68U-WHT

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: Неналичен

249,90 лв.

Бърз преглед

Безжичен рутер ASUS RT-AC68U, Двубандов AC1900, 600+1300 Mbps, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0 Gigabit

Детайли

AC1900 Dual-Band Wi-Fi Gigabit Router

 • Ултра бърз 802.11ac двубандов Wi-Fi рутер, който осигурява скорости до 1900Mbps, 3 пъти по-високи от тези при обикновените 802.11n рутери
 • Технологията Broadcom® TurboQAM ™ увеличава 802.11n скоростта до 600Mbps за 33% по-бърза работа
 • Пет Gigabit Ethernet порта за бързо и стабилно кабелно свързване
 • Двуядрен процесор за бърза работа с Wi-Fi, етернет и USB устройства.
 • AiProtection с Trend Micro™ технология за утроена сигурност на мрежата, плюс солидни настройки за родителски контрол и защита на неприкосновеността на личните данни.
 • ASUS AiCloud е приложение, което ви позволява достъп, синхронизация, споделяне и стрийминг на файловете ви навсякъде и чрез всяко свързано устройство
 • USB 3.0 порт за 10 пъти по-бър трансфер на данни от USB 2.0; разполага също така и с USB 2.0 порт.
 • (Ново) Интуитивното приложение ASUS Router ви позволява да контролирате вашата мрежа отвсякъде, без да е необходима връзка с компютър

За тези, които искат повече

RT-AC68U поддържа комбинирани двубандови скорости на трансфер до 1900Mbps. 1300 Mbps 802.11ac при 5 GHz осигурява безжична скорост, докато Broadcom® TurboQAM технологията ™ ускорява 2.4 GHz 802.11n скоростта от 450 Mbps до 600 Mbps при съвместими устройства.

Благодарение на двуядрения си процесор, RT-AC68U елиминира спадовете на сигнала, които са проблем за други рутери при натоварени мрежи. Така че дори и при най-натоварените домашни мрежи, HD видео стриймингът е винаги гладък, забавянето при онлайн игри и VoIP разговори – ниско, а свалянето на файлове е безпрепятствено.
RT-AC68U разполага също така с двойка USB портове за споделяне на файлове, принтери и 3G/4G модеми, както и с USB 3.0 порт за до десет пъти по-бърз трансфер на данни от USB 2.0.

Получете по-висока производителност чрез двуядрения процесор

Благодарение на двуядрения си процесор, RT-AC68U елиминира спадовете на сигнала, които са проблем за други рутери при натоварени мрежи. Така че дори и при най-натоварените домашни мрежи, HD видео стриймингът е винаги гладък, забавянето при онлайн игри и VoIP разговори – ниско, а свалянето на файлове е безпрепятствено.

Подобрен обхват на сигнала и стабилност

ASUS AiRadar интелигентно усилва безжичната връзка с помощта на специалната си технология на излъчване и изключителния ASUS RF тунинг, като осигурява по-широк обхват, динамично увеличение на скоростта и подобрена стабилност.

Двулентова свързаност за съвместимост и производителност

С помощта на двете си честотни ленти на 2.4 GHz и 5 GHz, работещи едновременно със скорост съответно до 600 Mbps и 1300 Mbps, RT-AC68U предоставя сумарна скорост до 1900 Mbps, поддържайки стабилно излъчване. Това дава възможност за извършването на основни задачи като сърфиране в мрежата и теглене на файлове на честота 2.4GHz, като едновременно с това позволява гладък стрийминг на множество устройства във Full HD, както и онлайн гейминг и други приложения с висок трафик на 5GHz.

Изключителна USB скорост и гъвкавост

USB 3.0 поддържа до десет пъти по-висока скорост на трансфер в сравнение с USB 2.0. Двата налични USB порта правят RT-AC68U идеален за споделяне на файлове, мултимедия и 3G/4G, а пък ASUS AiDisk технологията предлага отдалечен достъп и бърз стрийминг на съдържание. Докато обикновените рутери имат USB портове, които са неудобно близо един до друг, и двата RT-AC68U USB порта са оптимално разположени за лесен достъп всяко време.

Пълен контрол и оптимизация с ASUSWRT

Интуитивният потребителския интерфейс ASUSWRT обединява на едно място настройките, наблюдението и приложенията за контрол на мрежата. Той ви дава възможност за 30 секундна настройка, откриване на множество устройства и гъвкави настройки за оптимална употреба на мрежата, в комбинация с бързо сканиране на външните USB устройства за съхранение на данни за проверка на състоянието на данните и носителя. Dual WAN позволява работата с две връзки/интернет доставчици на един рутер, с баланс на натоварването и режим за допълнителна стабилност, за да се гарантира непрекъснатия достъп до интернет.
Игрите в мрежа и онлайн стриймингът са важни за вас? RT-AC51U със своите QoS стандарти ви дава възможност да приоритизирате задачите и трафика им по най-удобния за вас начин. А пък инструментът за наблюдение на трафика ви дава възможност да следите мрежовата си активност с помощта на удобен графичен интерфейс. Просто опитайте.

Лесна настройка в 3 стъпки

Използвайте вашия смартфон, таблет или компютър, за да настроите без усилие вашия рутер ASUS за по-малко от 30 секунди¹ и само в 3 лесни стъпки. Просто свържете кабелите към рутера, отворете уеб браузър и следвайте инструкциите за инсталиране, за да се свържете към интернет за нула време.

Стъпка 1: Отворете уеб браузъра.

Стъпка 2: Въведете потребителско име/парола.

Стъпка 3: Готово!

ASUS AiCloud - Вашият свят на ваше разположение

ASUS AiCloud ви осигурява достъп до вашите данни навсякъде, където имате връзка с интернет. Услугата свързва вашата домашна мрежа и облачното пространство за съхранение на данни и ви позволява да получите достъп до него чрез мобилното приложение AiCloud на IOS или Android смартфон или чрез персонализиран URL в уеб браузър. Нещо повече, можете да свържете вашия AiCloud с друг съвместим рутер за още по-голямо облачно пространство за съхранение. Сега всичките ви данни са на ваше разположение, където и да се намирате. Научете повече

Онлайн мултитаскинг с 300,000 сесии за данни

ASUS RT-AC68U разполага със сесиен буфер, който е около 20 пъти по-голям в сравнение с конвенционалните рутери - до 300,000 сесии за данни, осигурявайки ви изключително гладка работа.

Сваляне и стрийминг навсякъде

Мениджърът за сваляне и усъвършенстваният медиен сървър ви позволяват да теглите и отваряте мултимедийни файлове, съхранявани на външен USB съвместим носител, на широка гама от съвместими устройства като PC, таблет, PS4, Xbox или смарт телевизор. Мениджърът за сваляне може да тегли файлове дори когато компютърът ви е изключен, позволявайки ви да следите и управлявате свалянето от разстояние.

Достъп до VPN сървър

Настройте с лекота VPN сървър, за да сърфирате в мрежата и да имате достъп до данни с PPTP криптиране - без значение къде се намирате.

 Отделна Wi-Fi мрежа за гостите

Споделете вашата интернет връзка с гости си, без да е необходимо да споделяте личните си парола или мрежови ресурси. ASUS Guest Network поддържа до три отделни мрежи за гости, всяка със своите лимити за употреба и собствена парола. Гостите нямат достъп до основната ви мрежа или което и да било от останалите свързани устройства.

Разширете своя бизнес с Facebook Wi-Fi


Осигурете удобство на вашите клиенти със свободен Facebook Wi-Fi! За да се свържат с вашия Facebook Wi-Fi hotspot, единственото, което трябва да направят, е да се чекират от вашето местоположение с помощта на Facebook - не са нужни никакви кодове. По този начин можете да повишите популярността на бизнеса си, да отправяте специални оферти и да получите повече информация за клиентите си.1
Проверете тук за повече подробности във връзка с Facebook Wi-Fi. За да активирате Facebook Wi-Fi, моля, изтеглете последната версия на съответния фърмуер тук.

Бъдете в крак с новостите!


Не забравяйте винаги да поддържате фърмуера на устройството си актуализиран, за да можете да се възползвате от най-новите подобрения в обслужването и сигурността - и да получавате достъп до вълнуващи нови функции! Научете повече за актуализирането на фърмуера.

Допълнителна информация

Производител ASUS
Скорост на Wi-Fi трансфер 1900 Mbps
WLAN портове RJ-45
LAN портове 4 x RJ-45
USB портове 1 x USB 3.0;1 x USB 2.0
Вид антена 3 x Външни
Характеристики за сигурност 64/128-bit WEP;WPA2-PSK;WPA-PSK;WPA/WPA2-Enterprise;WPS
Гаранционен срок (месеца) 36
Климатици